Over ons

ents Texel is een succesvol, verfrissend en dynamisch organisatiebureau die een wegwijzer is voor u op Texel. Voor de toeristische, particuliere en zakelijke markt en is gespecialiseerd is in groepsarrangementen op Texel.

Events Texel wordt geleid door Evenementenbureau Texel. De labels Events Texel,Hoorn Events, Enkhuizen Events, Hof Events Alkmaar, Events Waterland, Amsterdam for Groups en Egmond Events zijn onderdeel van Events Holland.

 

Texel is bekend vanwege de Noord en Waddenzee, rijke historie, staat in de Lonely Planet en voor de prachtige stranden en natuur. Met de veerboot vanaf Den Helder in 20 minuten echt weg in eigen land. Proef, ruik en beleef Texel en laat u inspireren door onze arrangementen. Als echte Texelaars staan wij samen met een professioneel team van medewerkers dagelijks klaar om met veel plezier en enthousiasme groepsarrangementen te ontwikkelen en uit te voeren. Het evenementenbureau Events Texel richt zich op zowel de zakelijke markt als de toeristische markt alsmede de particuliere markt (vanuit zowel binnen- als buitenland), en denkt graag mee over een passende invulling van ook ùw arrangement. Iedere aanvraag is voor het specialistische team van medewerkers van Events Texel een nieuwe uitdaging. Het  persoonlijke tintje en de verrassende ideeën vormen een rode draad in de service die Events Texel u graag biedt.

Nieuwsbrief ontvangen?